O společnosti

JOSPO a.s. je společnost navazující na dlouhodobé tradice v oblasti pohostinství a stravování. Specializujeme se na výrobu teplých a chlazených pokrmů. Poskytujeme kompletní řešení společného stravování, realizujeme cateringy pro každou příležitost (teplý i studený raut), díky vlastní dopravě jsme schopni zajistit plynulé a stabilní rozvozy teplé i chlazené stravy dle potřeb zákazníků. Vždy klademe silný důraz na individuální přístup k zákazníkovi a jeho specifickým potřebám.

  • Při výrobě jídel dbáme na čerstvost - máme širokou škálu dodavatelů, od kterých vyžadujeme jen ty nejkvalitnější vstupní suroviny
  • V rámci rozšíření služeb a vhodných prostor jsme schopni Vám nabídnout „Gurmánské zážitky"
  • Mezi oblíbené speciality patří jídla na grilu, Šťavnatý steak a Ratatouille, speciality asijských kuchyní apod.
  • Každý rok získávají naše výrobky ocenění „Perla Zlínska „
  • Všechny naše provozovny a výdejny podléhají systému HACCP
  • Jsme celoplošně certifikovaní dle norem ISO 9001:2008
  • V případě zájmů zákazníka nabízíme možnost prohlídky naší nové kuchyně v Holešově, dále nabízíme možnost prohlídky našich stravovacích provozů

Chlazená strava

  • Stálá nabídka obsahuje přes 30 druhů pokrmů
  • Pestrost je zajíštěna i doplňkovým jídelním lístkem, který se obměňuje 2x týdně a obsahuje další druhy pokrmů

Technologie výroby chlazených pokrmů

  • Vaříme pouze z čerstvých surovin a uvařené jídlo jde do dusíkové chladící skříně (šoker) kde dojde k jeho zchlazení na +4°C
  • Po celou dobu je pokrm skladován při + 4°C
  • Výrobky balíme v ochranné atmosféře složené z dusíku a oxidu uhličitého
  • Nesmí dojít k přerušení teplotního řetězce
  • Doba spotřeby je uvedena na obalu každého samostatného výrobku

Teplá strava

  • Základem našeho jídelníčku jsou jídla tradiční české kuchyně
  • Při sestavování jídelního lístku se řídíme hlavně požadavky našich zákazníků
  • V nabídce máme cca 700 hlavních jídel
  • Pravidelně zařazujeme do nabídky jídla světové kuchyně

Technologie výroby teplých pokrmů

  • Při vaření teplých pokrmů dbáme na čerstvost surovin
  • Po uvaření dochází k okamžité expedici výrobků k zákazníkům